Albire Dentară – Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac

Totul despre albirea dentara

Toți știu că un zâmbet frumos poate face o mare diferență pentru încrederea unei persoane și respectul de sine. Studiile au demonstrat că persoanele cu dinți albi zâmbesc mai ușor și au tendința de a face mai mult contact vizual în timp ce sunt implicați în conversație.

De ce dinții albi?

Întotdeauna v-ați dorit un zâmbet frumos  pentru a vă stimula încrederea și stima de sine.

Așa cum toți avem părul și culoarea pielii diferite, avem, de asemenea, culoare diferită a dinților. 

Albirile realizate la Dental Planet redau scânteia zâmbetului, sunt ușoare și neinvazive și pot elimina ani de pete și de culoare din dinți.

Întrebări frecvente

Cât de albi vor fi dinții la sfârșitul tratamentului?

Acest lucru depinde de un număr de factori, iar rezultatele vor varia între pacienți. În general dinții se albesc cu 1 pana la 3 nuanțe.

Cât de repede voi vedea rezultatele?

Majoritatea oamenilor văd rezultatele din procedura de albire în câteva zile.

Tratamentul de albire este dureros?

Este normal să simțiți o ușoară sensibilitate atât în timpul cât și după albirea dinților. Acest lucru se datorează faptului că gelul de albire a dinților pe care îl folosim vă ajută să deschideți în smalțul dvs. mii de „tuneluri” mici, ceea ce permite permeabilitatea dentinei (dentina controlează culoarea fiecărui dinte). După tratamentul de albire a dinților, este nevoie de aproximativ 24 de ore pentru ca aceste tuneluri să se închidă complet, iar în acest timp oamenii pot avea o anumită sensibilitate atunci când respiră brusc sau în timp ce mănâncă alimente foarte fierbinți sau foarte reci. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor avea o sensibilitate ușoară; unii nu experimentează nici un fel. Un procent foarte mic de oameni simt o sensibilitate severă care poate fi inconfortabilă, dar care trece în câteva zile fără a lăsa efecte secundare.

Vor rămâne dinții în permanență albi?

Nu. Rezultatele vor dura, în general, de la 1 la 2 ani, uneori mai mult. Dinții se vor păta întotdeauna din cauza stilului de viață (de ex. de la ceai sau cafea), uzură și îmbătrânire.

Este procesul dăunător pentru dinți?

Absolut nu! Efectul asupra dinților nu este diferit de efectul alimentelor obișnuite ingerate sau al procedurilor dentare obișnuite.

Albirea profesionala a dinților este un tratament usor, noninvaziv, cosmetic, care produce rezultate frumoase. Gelul de albire special formulat este folosit pentru a elimina petele care s-au accentuat de-a lungul anilor. Albirea profesională a dintilor s-a dovedit a nu avea efecte negative pe termen lung asupra smalțului dinților, dentinei sau gingiilor.

Gelul va albi coroanele dentare?

Procedura va elimina numai colorarea intrinsecă din dinții naturali. Cu toate acestea, gelul poate ajuta la îndepărtarea tuturor colorărilor exterioare de pe dinți, inclusiv dinții falși. Aceasta înseamnă că dinții tăi falși vor apărea „mai curați”.

Ce parere aveți de albirea dinților în doar o oră?

La Clinica Dental Planet recomandăm kiturile de luat acasă cu gutiere  personalizate drept cea mai eficientă metodă de albire. Acestea sunt concepute să se potrivească perfect în gura pacientului.

Dacă intenționați să aveți o coroană, o punte, o obturație sau un dinte fals, este recomandat să vă albiți dinții mai întâi. Apoi se pot face restaurările la noua culoare a dinților.

Ce cauzează petele dinților?

  • Procesul de îmbătrânire naturală
  • Fumatul, consumul de cafea, ceaiul, vinul roșu și consumul de alimente pigmentate cum ar fi ketchupul de tomate, curry, cireșe, afine etc.
  • Construirea plăcii și tartrului pe dinți.
  • Înmulțirea prea multor fluoruri (mai mult de 2 părți fluorură pe milion de apă) când se formează dinții, ceea ce conferă dinților un aspect „încrețit”.
  • Tratamentul cu antibioticul „tetraciclină” în timpul copilăriei.
  • Trauma la dinți care poate provoca o culoare maro, gri sau neagră.

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la albirea dinților, vă recomandăm următoarele:

Evitați fumatul și orice alimente sau băuturi colorate la culoare: ceai, cafea, vin roșu, Coca Cola. Evitați alimentele întunecate, cum ar fi: sfeclă roșie, ketchup de tomate, alimente cu sos de soia, carne roșie sau ciocolată. Orice ar putea lăsa o pată pe o cămașă albă vă va colora și dinții.

 

Dental Planet oferă servicii de Albire dentară în Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac la prețuri avantajoase.

Consultă tarifele pe această pagină.