Cazurile pacienților noștri: o restaurare integral ceramică

Servicii Stomatologice Sector 3 , Muncii, Dristor, Titan,  - Baba Novac

Cazurile pacienților noștri: o restaurare integral ceramică

Fațete dentare. Detaliile unei proceduri reușite

Pacienta s-a prezentat pentru o reabilitare estetică a arcadei dentare maxilare. Dinții maxilari prezentau carii, eroziuni ale smalțului dentar, anomalii de formă, lipsa ariilor de contact interdentar, discromii și în general un aspect inestetic. Dinții maxilari au fost reabilitați cu restaurări integral ceramice care au contribuit la corectarea deficiențelor estetice și funcționale ale arcadei.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt structuri subțiri de ceramică ce se lipesc direct de suprafețele frontale ale dinților. Ele sunt o alegere ideală pentru îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastra și au devenit din ce în ce mai populare datorită simplității și versatilității acestora.
Realizarea fatetelor sunt personalizate si necesită un înalt grad de calificare tehnică, precum și atenție la detalii cosmetice. In mod obișnuit proiectăm fiecare caz în parte pentru a se potrivi și a îmbunătăți caracteristicile zâmbetului fiecărui pacient.

Vor arăta ca dinții normali?
Atunci când sunt lipite pe dinți, fațeta dentara este practic nedetectabila și nu se modifica de la cafea, ceai sau chiar petele de țigară. Au rezistență și aspect, asemănarea lor cu smalțul dintelui alb, sănătos, este de neegalat fata de alte opțiuni de restaurare.

Cât de durabile sunt fațetele dentare?
Cu putina grija, fațetele dentare vor lumina zâmbetul tău pentru mai mult de un deceniu. Renunțarea la utilizarea fațetelor ca unelte pentru a deschide diverse obiecte și a tăia lucrurile le va prelungi viața și dacă se produce ruperea accidentală sau deteriorarea, este posibilă înlocuirea numai a fațetei implicate.
Medicul și tehnicianul nostru, specialist în restaurări estetice se vor asigura că fațetele dvs. sunt fabricate din porțelan de cea mai bună calitate și sunt lipite cu cele mai avansate și mai bune materiale disponibile.

Cui se adresează fațetele dentare?
Tuturor persoanelor nemulțumite de aspectul zâmbetului lor.

Aceasta procedura se adresează în special persoanelor cu dinții strâmbi, colorații dentare, treme sau diastema inestetice, expunerea gingiei mult prea vizibilă, ocluzie inversă, dinți scurți.